Científics Berguedans asseguren que la vida mata.

 

SALADRIGUES
Amadeu Saladrigues al refugi on s’ha realitzat l’estudi.

Amadeu Saladrigues i Jaume Cabanilles, són dos científics Berguedans que han presentat aquest mati els resultats de l’estudi que ha ocupat el seu temps durant els últims 15 anys.

Es tracta d’un estudi sobre la vida, que inicialment partia amb l’objectiu “de respondre a les clàssiques preguntes que s’ha fet sempre l’home: Qui som? D’on venim? A on anem?” ha explicat Saladrigues. El seu company Cabanilles ha explicat que “han estat 15 anys meravellosos vivint de subvencions de la Generalitat, però ara han arribat les vaques flaques i ens obliguen a presentar conclusions…”

Cabanilles i Saladrigues han utilitzat un mètode d’estudi que ells han anomenat “fer el hippie. Amb els diners que ens donava la Generalitat vam llogar un refugi d’alta muntanya. Allà ens dedicàvem a fumar porros i beure absenta mentre observàvem el cel estrellat intentant descobrir el sentit de tot plegat.”

Segons ha explicat Saladrigues, en aquests 15 anys han pogut constatar diverses coses: “Fua! Hem après moltes coses en aquests quinze anys. Però per a no avorrir-los en destacarem només dues. La primera es que qui dia passa, any empeny. La segona que la vida es la única cosa que acaba en mort segura. A que es per a flipar?”

La comunitat científica ha criticat durament els investigadors. Els acusen de ser un parell de hippies-pollosos caradures, i d’haver malgastat els diners dels contribuents. Tot i posar en qüestió el seu mètode, ningú ha estat capaç de rebatre les conclusions de l’estudi. El mateix Stephen Hawking ha manifestat que es tracta de “dues veritats com punys.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *