Ciutadans rep el premi a millor campanya electoral de Berga


Berguedà Online, en el seu etern afany de servei públic, ha decidit atorgar avui mateix el premi a la millor campanya electoral. El jurat ha estat format pel redactor en cap d’aquest mitjà, un setter irlandès i unes sabates velles.

El premi ha anat a parar a Juan José Olaya, de Ciutadans. La decisió ha estat completament unànime, ja que segons ha explicat el redactor en cap, David Cols: _Olaya hauria de ser l’exemple a seguir per a tots els candidats de cara a les pròximes campanyes. No s’ha discutit amb ningú. No s’ha presentat a cap dels debats electorals. Ha respost a un parell d’entrevistes i apa, cap a casa, sense molestar a ningú. “Qui vulgui votar-me, ja em votarà.” I encara podríem veure com acaben traient un regidor.

Pel que fa a la resta de candidatures, Cols, assegura que han fet una campanya molt estàndard, sense grans floritures ni ridículs espantosos: _S’han trobat molt a faltar perfils com el de Rosalia Monroy, que no era capaç de pronunciar bé el nom de la ciutat que volia governar. El nano nou del PSC, és molt formal. Sembla sortit d’un altre partit. Amb els precedents que hi ha al poble, no m’estranyaria veure’l fer el salt a ERC de cara a les pròximes eleccions…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *