Colillas vol portar l’AVE a Casserres

 

AVE-CASSERRES
Arribarà finalment l’AVE a Casserres?

Casserres continua sorprenent. Aquest matí s’ha presentat des de l’ajuntament un projecte, segons el qual l’AVE arribaria a Casserres en menys de 5 anys.

L’alcalde Josep Colillas ha explicat que “Ja he dit en reiterades ocasions que Casserres no pot continuar així. Hem deixat passar l’estiu perquè teníem les piscines per anar tirant, però ara que torna a venir el fred ens hem tornat a posar les piles. Ens van tombar el projecte del port de mar, i l’aeroport tampoc ha prosperat, però no deixaré els Casserrencs desemparats. Es ben cert que l’AVE no es un port de mar, però es una cosa que mola que t’hi cagues. Ja a l’època dels romans la gent es tornava boja quan els gladiadors deien allò de: Ave Cèsar, morituri te salutan.”

Colillas ha explicat que hi ha hagut un personatge clau en les negociacions: El pequeño Nicolàs. “Em va dir que tenia molts contactes. Només li hem hagut de pagar 200.000 euros i ell s’ocuparà de tot.”

Des de l’oposició han criticat durament la decisió del consistori. Jordi Selga, de Convergència i Unió, ha manifestat que “Lamento ser així de rotund, però son tots una colla d’idiotes i s’han deixat estafar. Que collons en farem d’un tren si no hi ha vies a la resta de la comarca?”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *