Comencen a entrar tancs amb vinils de “Martinez el facha” pel passeig de la pau a Berga

Els tancs amb vinils de Martinez el facha circulant pel passeig de la pau.

Ja feia dies que es veia a venir i finalment ha passat: han arribat els tancs a Catalunya. Però no han entrat per la diagonal com tothom temia, sinó que ho han fet pel passeig de la pau, a Berga. El ministeri d’interior ha decidit enviar primer els tancs a la capital dels països berguedans, perqué com tothom sap, és “la cuna del independentismo radical” i està plena de ciutadans punyeters i dolentots disposats a votar el pròxim 1 d’Octubre.

A diferència dels vaixells que allotgen la guàrdia civil a Barcelona, els tancs enviats a Berga no llueixen la imatge d’en Piolín. En aquesta ocasió s’ha triat una iconografia molt més adequada a la situació. Les màquines de guerra llueixen uns fantàstics vinils de Martinez el facha, el personatge creat per l’humorista gràfic Kim; un empresari jubilat que creu verdaderament en els valors franquistes i que per tant, no s’adapta a la nova situació política que viu.

Per a acabar d’aclarir dubtes sobre la intencionalitat dels tancs, també llueixen la bandera franquista i porten uns altaveus que van repetint el següent mantra per megafonia: “Como sus ocurra votar el domingo, sus vais a cagar Catalufos. Er que avisa, no es traidor. Ea! Viva España! Una, grande y libre! Coño!”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *