Creen una app per a saber si s’està a Casserres

CASSERRES-FINDER
Casserres Finder es el nom de la nova app.

Aquests dies és celebra a Barcelona el World Mobile Congress. La ciutat s’ha convertit en el centre mundial de la telefonia mòbil, on les grans companyies presenten aquests dies un autèntic allau de novetats tecnològiques. Tablets, Smartphones, rellotges intel·ligents i fins i tot mobles d’Ikea que permeten recarregar el telèfon mòbil sense necessitat de cables són tan sols la punta de l’iceberg.

Però no només les grans companyies hi han presentat novetats. En aquesta ocasió, la nostra comarca hi està representada per una petita empresa familiar de Casserres: “Casserresmolaqueticagues.com”. L’empresa ha rebut la ajuda econòmica del multimilionari i filantrop Casserrenc Miquel Rodacantirs, per a poder pagar l’estand a la fira i mostrar la seva tecnologia al món sencer.

El seu gerent, Jofre Ullviu, ha presentat aquest matí com a principal novetat, Casserres Finder, una app per a smartphone que gràcies a la tecnologia GPS et permet saber en tot moment si estàs a Casserres o no. La app ha tingut una rebuda molt critica per part de la competència: “Això no serveix per a res, aquesta app es un cagarro, o vaja puta merda d’aplicació”, són algunes de les critiques més suaus que ha rebut el producte Casserrenc.

Ullviu ha fet una enfervorida defensa del seu producte: “Val. A primer cop d’ull pot semblar una collonada. Però, que me’n diuen de la Font del Balç? i el Guixaró? 6 de cada 10 persones que fan el cafè a la font creuen que estan a Gironella. A més, els cartells que marquen l’entrada al municipi, estan molt gastats. Per no parlar del perill imminent de que algun brètol amb ganes de tocar la pera els arrenqui tal i com va passar amb el Pi de les tres branques. Això es la historia de sempre… Si ho hagués tret Apple i li hagués posat de nom I-Casserres, la app seria la pera llimonera i ells uns visionaris. Però com que ho hem fet nosaltres, la app és una merda i els autors uns gilipolles…”

Des de l’ajuntament de Casserres han donat suport de manera incondicional a aquesta iniciativa. L’alcalde Colillas ha assegurat a Berguedà Online que “La app és collonuda i funciona perfectament. Quan tinguem el port de mar anirà collonut per a que la gent s’ubiqui.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *