Darth Vader obre una escola bressol a Casserres

GUARDERIA-VADER
Darth Vader ensenyant a uns alumnes a utilitzar espases laser.

El tirà intergalàctic Anakin Skywalker, més conegut com Darth Vader, ha decidit deixar enrere tota una vida com a comandant de l’imperi i muntar “el bressol fosc de la força” una escola per a tirans intergalàctics a Casserres.

Vader ha explicat a Berguedà Online que “necessitava un canvi a la meva vida. Arrasar planetes és una feina molt absorbent, i és molt difícil conciliar una professió tan exigent amb la vida familiar. Així que després de pensar-ho molt, vaig decidir vendre l’estrella de la mort, i instal·lar-me a Casserres, per a dedicar-me a l’educació

El bressol fosc de la força, neix amb la filosofia d’orientar als nens des de petits “cap al cantó fosc de la força. La idea és estudiar el potencial de cada nen i orientar-lo cap a la rama professional que millor pugui quadrar amb la seva personalitat: comandant suprem de la flota imperial, executor militar, líder dels esquadrons de la mort… Els prepararem des dels 3 fins als 14 anys, i quan surtin de l’escola, ho faran amb un títol de Lord Sith, i estaran preparats per a fer el mal, de manera professional

Vader, s’ha decidit a muntar la guarderia al nostre planeta perquè considera que a la terra, hi ha un dèficit important en l’educació del mal. Només cal veure la colla de pallussos incompetents i corruptes que governen arreu del planeta per a entendre que alguna cosa no s’està fent bé. Una cosa es fer el mal, i una altra de molt diferent és el que han fet els polítics d’aquest planeta, en especial els d’aquest país. Per no parlar de televisions privades com Telecinco, que arrosseguen les masses cap al cantó imbecil de la força, sense cap mena d’escrúpol… Fins i tot el Senador Palpatine tenia més valors que ells. Amb la meva escola vull demostrar que es pot ser malvat, honrat, i intel·ligent a la vegada. El nostre lema és: un altre mal és possible.

 

One thought on “Darth Vader obre una escola bressol a Casserres

 • 05/05/2014 at 10:54
  Permalink

  Un article molt enginyós i amb un humor friki molt ben dirigit. Només us demanaria que us apartéssiu del costat ortogràfic de la fosca:

  – no es posa mai una coma entre el subjecte i el seu verb (per molt extens que pugui ser el subjecte);

  – no es posa mai una coma davant de la conjunció «i» quan està separant el darrer membre d’una enumeració (les comes davant de la «i» es redueixen a uns pocs casos molt concrets i ben categoritzats).

  Luke, fes cas del teu pare.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *