Demanden un metge de Berga per recomanar la fibra de Movistar per anar millor de ventre.

DOCTOR-TRUNYO
El doctor Vendido pateix del mateix mal a les mans que el pobre Luis Barcenas.

El Jutge Jofre del Sofre, responsable del Jutjat d’instrucció número 1 de Berga, ha condemnat aquest matí el doctor Florenci Vendido per posar en perill la vida de diversos pacients.

Segons hem pogut saber, Vendido feia mesos que recomanava als pacients que patien de restrenyiment que contractessin la fibra de Movistar per anar millor de ventre. Una de les afectades, Dolors J.F., ha explicat a Berguedà Online com la seva mare ha estat a punt de deixar la pell seguint les recomanacions del Doctor Vendido: “Dilluns va anar al metge. Dimarts va demanar la fibra. Dimecres li van instal·lar i es va asseure a veure la tele esperant que li vinguessin les ganes de fer caca. Diumenge la vam haver d’ingressar d’urgència, que ja li sortia la merda per les orelles…”

Tot i que el jutge Del Sofre no ha pogut determinar si Vendido estava cobrant algun suborn de l’empresa de telecomunicacions, o simplement és un imbècil, l’ha condemnat a 3 anys de navegació per internet amb un mòdem de 56k (si, si, d’aquells tan lents que hi havia al principi d’internet, que feien tants sorollets estranys: prrrrrrrrt, bip,bip,bip, fiiiiiiiiiiiiiiuuuuu, pprrrrrr…) i a llegir un manuscrit de “el quixot” redactat a mà per un metge amb Parkinson del segle XIX.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *