Desarticulada a Casserres una clínica clandestina que practicava avortaments il·legals

abortament
Els mossos van descobrir la clínica gràcies a aquesta fotografia que la publicitava.

Els mossos d’esquadra han desarticulat a primera hora del matí una clínica clandestina que pretenia practicar avortaments il·legals a Casserres. En l’operació hi ha hagut un únic detingut, Tete Caní, un veí de Casserres de 23 anys que oferia la possibilitat d’interrompre els embarassos amb l’ajuda d’un bat de beisbol i una mordassa.

Segons ha pogut saber Berguedà Online, els mossos han procedit a la detenció del jove després que aquest penges un anunci a diversos portals d’internet on es podia veure la fotografia que acompanya aquest article amb el text: “Clínica avortista La Garrotada. Els resultats són l’hòstia. Discreció assegurada.”

El detingut va decidir muntar la clínica després de ser rebutjat pels programes de televisió “Hombres, mujeres y viceversa”, “Gran HermanoyGranjero busca esposa”. Quan es va adonar que no hi havia lloc per a ell en aquests programes, es va sentir profundament desenganyat: _Per això vaig muntar “La Garrotada”. Quin sentit té ser un nadó no desitjat si no hi ha lloc per a tots en aquests programes? Si l’avortament fos legal, fàcil i accessible, la meva mare hagués avortat, jo no seria aquí i ara no tindríem aquest problema…_

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *