Descobert per un selfie el culpable de tallar el pi de les 3 branques

SELFIE-PI-3-BRANQUES
Aquest es el selfie que Adolfo Cani Garrulo ha penjat al seu mur de facebook.

Aquest matí coneixíem la noticia de que algú havia tallat una de les branques del pi de les 3 branques. La noticia ha causat un gran impacte a tot Catalunya, però ha tingut especial ressò a la comarca del Berguedà, on el pi era especialment venerat.

Fa un parell d’hores que Adolfo Cani Garrulo, un jove de 18 anys resident a Berga ha pujat al seu compte de facebook, una fotografia on se’l pot veure a ell mateix davant de la branca mutilada al pi de les 3 branques. La foto venia acompanyada del següent text: “Esssshhheeee morenikooooooo to guapo ahiiiiii!!!! Essshhhta mañana he cortao una rama del pino de las tres branquiassssssss, ahahahahahaa, mierdaaaa catalufoooooosssssss!!!”

El jove de 18 anys, es un “nini” (ni estudia, ni treballa) i quan els mossos d’esquadra l’han detingut fa una estona ha declarat: “ffffuaaaaa que subidon tio. Pero me vais a detener por cortarle una branquia al arbolucho este? Si todavía le quedan dos más pa respirar y hacer la fotosintesis esa chunga, no? Que mal rollo colegaaaaaaaa…”

La seva mare, Eufràsia Garrulo ha declarat que “jo soc la seva mare i se que el que diré es lleig, però la veritat es que si li hagués caigut la rama a sobre i l’hagués matat, hagués estat un descans.”

 

 

5 thoughts on “Descobert per un selfie el culpable de tallar el pi de les 3 branques

 • 15/05/2014 at 12:24
  Permalink

  Jajjaj no hi ha ningu amb aket nom a face jeje com a fet el selfi amb un mirall ??

 • 15/05/2014 at 13:58
  Permalink

  Tu. Qui ha posat aquesta parodia aqui? Aviam si comencem a contrastar noticies. Populistes! Volem noticies reals, no veneitades!

 • 15/05/2014 at 23:41
  Permalink

  Sou nous per el que veig. Benvinguts a internet…

 • 16/05/2014 at 10:35
  Permalink

  Beneitada, si existís en català, aniria amb b i no amb v. L’adjectiu “beneit” en una de les seves accepcions, vol dir babau, beneitó, betzol, estúpid, liró, poca-solta, ximplet. Per tant el barbarisme “veneitades” seria millor substituir-lo per beneiteria, estupidesa, poca-soltada, ximpleria… per exemple.

 • 16/05/2014 at 23:12
  Permalink

  Quiero ser independiente pero ya!! Viva la república independiente del Arsenal!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *