Detectat el primer exemplar de Tigre mosquit al Berguedà

Retrat robot del Tigre mosquit de La Baells, realitzat a partir de la descripció d’un mamat sense criteri.

Les notícies sobre el mosquit tigre s’han fet recurrents a alguns mitjans locals durant els últims estius. Es tracta d’una combinació d’alarmisme, i poca activitat a la comarca, que sempre sol donar bons resultats a l’hora d’aconseguir nous lectors. Quatre dades mal contrastades, que probablement es contradiuen entre elles i/o amb les notícies d’anys anteriors, serviran per a posar en alerta els lectors sobre tan temible criatura.

Berguedà Online no s’ha volgut quedar enrere aquest estiu i us porta en exclusiva les imatges del primer Tigre mosquit que s’ha detectat a la comarca. Es tracta d’un exemplar de 450 quilos, detectat al pantà de La Baells per Benet Torraina, un senyor que anava molt begut. Ell mateix ho ha explicat així a Berguedà Online: _Estic de vacances. M’he n’he anat a passar el dia al pantà, perquè fot una calor que no és viu. A les vuit del matí m’he fotut la primera cervesa. Cap a les sis de la tarda, en devia portar unes vint. Llavors l’he vist. Era enorme, espantós! Prenia el sol a la vora de l’aigua.

Tot i que Torraina assegura que es tractava d’un Tigre mosquit, altres testimonis presencials discrepen i asseguren que es tractaria de la seva sogra, que prenia el sol tranquil·lament amb un banyador tigrat. Nosaltres hem preferit publicar-ho sense contrastar, que és el que es porta ara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *