Detinguts dos Àngels acusats de matar diverses maces durant els quatre fuets.

ANGELETS
Els angelets maten una maça. Aniran a l’infern quan morin?

Ahir va ser un dia històric per als que porten la Patum al cor. Els quatre gegants van pujar en processó fins al santuari de Queralt acompanyats de més de 500 persones. En arribar, es van trobar amb una multitud que superava amb escreix qualsevol previsió. La nota més berguedana d’aquesta celebració la van posar, curiosament, els que no van poder pujar a temps amb el servei d’autobús, que es va veure desbordat. Es van dedicar a “rajar” i posar a parir els geganters a les xarxes socials, demostrant una vegada més que de desagraïts l’infern n’és ple, però a Berga en tenim més.

Va ser al vespre, durant la cel·lebració dels quatre fuets, quan la festa es va convertir en tragèdia. Les maces van encendre els fuets, el tabal va sonar i els petards van esclatar. Va ser en aquest moment quan els Angelets, que feia estona que es passejaven per allà com qui no vol la cosa, van punxar les maces amb les seves llances donant-los mort.

Els Angelets passaran demà a disposició judicial i el més lògic seria pensar que els condemnaran. Des de Berguedà Online, “visto lo visto”, no ho tenim tant clar i no descartem que acabi sent culpa dels geganters…

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *