Disney obrirà una escola de princeses a Cercs

BELEN-ESTEBAN
Belen Esteban, “la princesa del pueblo”.

The Walt Disney Company, la multinacional de mitjans de comunicació i entreteniment més gran del món, ha presentat un projecte per a convertir la antiga central tèrmica de Cercs en una escola de princeses Disney. La companyia ha comprat la central a Matt Groening, que n’era l’actual propietari, després de que aquest desestimés tirar endavant el seu projecte de convertir-la en un parc temàtic dels Simpsons per desavinences amb l’ajuntament.

Segons Groening ha estat “el constant degoteig de denuncies dels veïns i l’ajuntament el que ha fet que abandoni el projecte. Des de que vaig comprar la tèrmica per a fer-hi el parc temàtic, m’he passat més temps als jutjats que Charlie Sheen després d’una festa d’aniversari de David Hasselhoff.”

El responsables de Disney han explicat que creuen que aquest projecte “es quelcom molt necessari. A l’estat espanyol les princeses escassegen tant, que fins i tot l’actual monarca, el rei Felip VI, s’ha hagut de casar amb una periodista. Per no mencionar que la princesa més coneguda d’Espanya es Belen Esteban, la princesa del pueblo. Alguna cosa no va bé en un país que quant sent la paraula princesa pensa abans en una poligonera xunga i demacrada per la droga, que en una refinada senyoreta amb sabatetes de vidre…”

D’altra banda l’ajuntament de Cercs ha demanat la col·laboració ciutadana i ha començat una campanya de recollida de signatures per a presentar dues demandes col·lectives. “una a Matt Groening per vendre’s la central, i l’altre a Disney per comprar-la.”

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *