Diversos carrers de Berga competeixen per ser els més porcs

BASURA
El carrer Comte Oliba va al capdavant de la classificació en aquesta competició de merda.

La reorganització dels contenidors a Berga ha derivat en una competició entre diferents zones de la ciutat, per a veure a quin carrer són més bruts i deixats.

Sota el pretext del “dret a rebequeria”, alguns veïns de la ciutat han començat a deixar les escombraries a terra als punts on abans hi havia contenidors “normals”. És el cas d’Evarist Bacteria, un veí del carrer Comte Oliba, que ja fa dies que deixa la porqueria just davant de la porta de casa seva: “I poden donar gràcies a Déu que al meu bloc de pisos tenim ascensor. Si no, la tiraria per la finestra i a prendre pel sac!”

De moment, aquest és el carrer on més veïns han decidit deixar la seva porqueria a la intempèrie. Els segueixen d’aprop al carrer Guillem de Berguedà, on el veí Dionís Diògenes, ha demanat més col·laboració veïnal per aconseguir superar-los: “On siguin els contenidors, és el de menys. És aigua passada. S’ha convertit en quelcom personal. Tenim la victòria a tiro! Si ens llevem ben d’hora, ben d’hora, i sortim tots els veïns a cagar al carrer, serem imparables! Jo des de dimecres passat que ho faig…”

L’alcaldessa Montse Venturós en assabentar-se de la situació, s’ha posat les dues mans al cap i ha exclamat: “Àngela Maria! Sort que ho hem fet al Març i no a l’Agost!”.

Ara caldrà esperar per a veure qui s’emporta la victòria final. El que està clar, és que amb aquesta merda de protestes, al final hi perdem tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *