“Eau de Patum” el nou perfum Patumaire

 

CIENTIFIC
El creador “d’Eau de Patum”, Eugeni Lacago Sempre, amb el seu elixir.

Guifré Poca Vista, un emprenedor local Berguedà, pretén comercialitzar “Eau de Patum”, una nova fragància que ha desenvolupat en col·laboració amb el científic Barceloní Eugeni Lacago Sempre.

Poca Vista ha explicat a Berguedà Online que “Quan se’m va acudir la idea, de seguida vaig tenir clar que l’únic que em podia ajudar a aconseguir-ho era l’Eugeni. Es un tio brillant. Ja ha participat en la creació d’altres productes que ho estan petant com per exemple el licor de merda o la batamanta per mencionar-ne només un parell.”

Però Poca Vista s’ha trobat  amb la negativa rotunda del patronat de la Patum, que després d’examinar amb cura el seu producte, li ha prohibit terminantment que utilitzi el nom de la festa per a la seva nova fragància. Segons el regidor de Patum Angel Guiu, la negativa del patronat es deu a que el perfum “es nauseabund. 12 de cada 10 persones que l’oloren, vomiten del fàstic. Aquesta merda embotellada si que es autèntic #venenupatum…. Com diria Bernd Schuster: no hase falta desir nada mas.”

Poca Vista s’ha defensat de les dures critiques del Patronat explicant que “home, que el nostre perfum fot una pudor insuportable ja ho sabem cony, però es que hem volgut buscar l’autentica essència de la festa. El perfum es una amalgama d’aromes que formen part de forma ineludible de La Patum: pólvora, pixums, vòmit, suor, anís, moscatell, oli de fregidora i vidalba. Si m’hi deixen fotre el logotip, això es vendrà sol, home!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *