El bàndol Carlí fitxa Kim Jong Un per a la Carlinada

La nova incorporació del bàndol Carlí ja llueix l’uniforme oficial.

La Carlinada arriba aquest cap de setmana a Berga i la cosa es preveu calenteta. Tant Carlins com Liberals estan aprofitant fins a l’últim minut per a reforçar els seus bàndols i preparar l’estratègia que els porti a la victòria final.

De moment sembla que el bàndol Carlí, vencedor de l’última edició, parteix amb avantatge. Aquest matí el General Carles Carlí Carlista ha fet pública la incorporació d’un reforç important: Kim Jong Un. Segons ha pogut saber Berguedà Online, l’actual governant de la República Popular Democràtica de Corea s’ha animat a participar de bon grat. Ell mateix ho ha explicat a Berguedà Online: _Tot allò que faci olor de batalla o guerra m’agrada. A més, trobo que l’uniforme és d’allò més elegant…

Pel que fa al bàndol Liberal, fonts consultades per Berguedà Online apunten que estan ben acollonits davant de l’amenaça nuclear que suposa la nova incorporació dels Carlins. Sembla que estan intentant a la desesperada, reunir prou calés per a pagar la clàusula de rescissió de Donald Trump i equilibrar de nou la balança.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *