El Bisbe de Solsona no vol venir a Berga.

BISBE-PODERS
Veient aquesta foto, algú podria arribar a pensar que el Bisbe no està bé del tupí. Bajanades.

L’Ajuntament de Berga ha aprovat una moció presentada per la CUP per rebutjar les declaracions homòfobes del bisbe de Solsona, Xavier Novell, que va fer en la seva última glosa. La moció s’ha aprovat per àmplia majoria, exigint al Bisbe que es retracti de les seves declaracions homòfobes i demani disculpes públicament. En aquesta, s’estipula que no es convidarà el Bisbe en cap acte públic organitzat per l’ajuntament; de la mateixa manera, l’Ajuntament no assistirà a actes religiosos presidits pel bisbe.

El Bisbe no ha fet declaracions, però des de Berguedà Online hem consultat diversos experts per a saber que en pensa el Bisbe de tot plegat. La majoria conclouen que, molt probablement, al bisbe “li sua la polla” el veto de l’ajuntament, ja que segurament considera que Berga és una ciutat governada per “rojos” que permeten que “invertits i mariconassos participin de la política municipal.

Els experts també conclouen que el Bisbe és prou espavilat com per a no dir-ho amb aquestes mateixes paraules, però estan segurs que no tardarà a tornar a fer declaracions de caràcter homòfob, sempre des del que ell entén com “el respecte i l’educació”.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *