El Bisbe de Solsona s’entén amb un Finlandés a Berga

BISBE-PODERS
El Bisbe de Solsona, emocionat amb els seus nous poders: _Flipa, tulipa, que ara parlo Finlandés!

El bisbe de Solsona, Xavier Novell, ha estat protagonista aquest matí d’un miracle. Novell, que estava de visita a la capital Berguedana, passejava tranquil·lament pel Passeig de la Indústria quan se li ha acostat un turista finlandès que s’ha dirigit a ell en el seu idioma natal. Els seus acompanyants han observat amb sorpresa com el bisbe, en un finlandès perfecte, ha respost al turista amb educació i aquest ha marxat satisfet.

La sorpresa ha estat majúscula quan, amb els dos ulls oberts com taronges i tremolant com una fulla, ha demanat als seus acompanyants que el portessin amb urgència a l’església més propera. Un cop a dins de l’església que hi ha a la plaça de Sant Pere i ja més calmat, Novell ha explicat que temia estar posseït per un dimoni, ja que ell no té ni puta idea de finlandès.

El rector de la parròquia de Sant Pere, ha tirat aigua beneïda al bisbe, li ha recitat tres pare nostres, dos ave maria i fins i tot li ha cantat el “baixant de la font del gat”, esperant fer enfurismar al maligne. No hi ha hagut cap tipus de reacció, motiu pel qual han decidit per unanimitat que es tractava d’un miracle i no d’una possessió infernal.

El bisbe ha explicat a Berguedà Online que no descarta utilitzar aquesta nova i divina habilitat per a fer el bé: “És possible que l’estiu que ve viatgi a Finlàndia a intentar convèncer bandes de black metal que es passin al rock cristià”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *