El candidat del PSC, Abel Garcia, veu possible governar Berga

“Tia, que diu el candidat del PSC que es veu amb possibilitats de ser alcalde de Berga”

El PSC de Berga ha presentat aquest dissabte en públic el seu cap de llista per a les properes eleccions municipals, Abel García. Ho han fet a l’hotel Berga Park, on García ha avançat alguns dels noms que l’acompanyaran en aquesta “aventura”: Joan Fígols, que havia estat primer secretari de les Joventuts Socialistes de Berga, l’exregidor del PSC de Berga, Juanjo Guillèn, o Marc Ortega, que s’incorpora a la candidatura.

Durant una bona estona, el candidat socialista ha parlat del projecte, repetint moltes vegades “renovació”, “gent jove”, “gent preparada” i altres coses per l’estil que ha considerat que eren importants. El “momentàs” ha arribat quan ha dit en veu alta que creia fermament que el seu partit podia guanyar les eleccions: _Aspiro a guanyar. N’estic convençut. No és fàcil, però si mobilitzem el 40% de l’abstenció a favor nostre, ho aconseguirem._ Un llarg i tens silenci ha envaït la sala, fins que al mateix Garcia se li ha escapat el riure i tota la sala ha esclatat en rialles.

D’aquesta manera, el candidat socialista ha demostrat que si fracassa en el seu intent de ser alcalde, sempre es podrà dedicar a l’humor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *