El centenari de la coronació tindrà un diari digital propi

CORONACIO
Portada del nou diari CoroNació Digital.

Tot i que la celebració oficial será d’aqui a un any, les festes del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt ja fa mesos que omplen pàgines dels mitjans comarcals. La comissió que organitza el centenari, va celebrar la primera setmana de setembre un acte central en què es van encendre milers d’espelmes que formaven el logotip del centenari a la plaça de Sant Pere i han anunciat que només es tracta de l’inici d’un any que serà ple d’activitats.

Per aquest motiu i en previsió que a partir d’ara tindrem Centenari de la Coronació fins i tot a la sopa, el grup nació digital ha decidit crear un nou web que cobrirà en exclusiva tot el relacionat amb el centenari: CoroNació Digital. La directora Karma Peiró ho ha explicat així: “Potser no feia falta, però el nom molava tant que no ens n’hem pogut estar…”

La noticia no ha estat massa ben rebuda a la redacció de NacióBerguedà, el diari digital que el grup té a la nostra comarca. La periodista Aida Morales ha explicat que: “Ja és prou dur fer periodisme en una comarca on no passa pràcticament res. Si a sobre ens van traient els temes per a fer-ne publicacions exclusives, malament rai. Ara només falta que ens treguin també La Patum i els castellers. Al final ens haurem d’inventar les notícies com els cafres de Berguedà Online…”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *