El concurs de boletaires crea el premi “no t’ho creus ni tu” al cistell més fantasma

Imaginem que amb la nova normativa, Alfred Prados, que l’any passat va presentar un cistell de més de 40 quilos, podria presentar un cistell com aquest.

La 61a edició del concurs de boletaires, se celebra aquest diumenge, 29 d’octubre i oferirà nous premis per potenciar “el petit boletaire”.

D’entrada, s’elimina el premi al cistell més gran de rovellons i es substitueix per un premi molt més realista, de nova creació, anomenat “aquest cistell no te’l creus ni tu”. La Penya Boletaire de Berga, pretén, amb aquesta nova formula, fer una festa més adaptada a la realitat. El premi tindrà una dotació econòmica de 400 euros que pagarà l’ajuntament de Bucarest, capital de Romania, que és d’on solen venir la majoria dels bolets d’aquestes cistelles que no es creu ningú: _L’any passat hi havia vint quilos de diferència entre el primer i el segon classificat. La cosa ja començava a fer tuf…

A més, hi haurà diversos premis nous com el premi “No s’aprofita res” a la cistella amb més bolets corcats, el trofeu “Això és tot lletraga” al boletaire més pallús, la distinció honorifica “L’important és participar” al boletaire que torni amb menys de 200 grams de bolets i per últim, però no menys important, el guardó “Sapastre” al que torni amb més esgarrinxades i pelades als genolls.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *