El Consell Comarcal vol cambiar el nom al Camí dels Bons Homes

Diferents representants dels consells comarcals per on passa el camí dels Bons Homes, s’han reunit per a consolidar la seva bona gestió i el seu bon aprofitament turístic i econòmic. El passat 1 d’abril van aprovar el nou Pla d’accions anual que inclou les estratègies a seguir, i algunes mesures que s’aplicaran durant aquest any 2015.

Una de les propostes que ha rebut millor acollida, s’ha realitzat des del nostre consell comarcal. Es tracta d’una idea per a canviar el nom d’aquesta popular ruta. El seu president, Josep Lara, ho explica en exclusiva a Berguedà Online: “Tots vam coincidir a veure que ‘el camí dels Bons Homes’ sonava una mica pretensiós. Perquè, qui es pot atrevir a afirmar d’ell mateix que és un bon home? Com diu la bíblia, qui estigui lliure de pecat, que tiri la primera pedra. És per això que hem presentat una proposta de nom que s’adequa molt més a la realitat: ‘El camí dels homes normalets, tirant cap a bons’. I també hem proposat un lema que acompanyi al nom: ‘perquè la intenció és el que compta’.

Lara ha explicat que la comissió creu que un cop superat l’estigma que suposava el nom, creixerà encara més el nombre d’homes que s’animen a fer el camí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *