El consell comarcal vol Chuck Norris per acabar amb la processionària

 

CHUCK
He follat més que Julio Iglesias. “I lo sabes”.

Ja fa dies que hi ha alarma a la comarca pel tema de l’eruga processionària. La utilització de “drones” va ajudar a detectar una plaga que ha resultat ser major del què és temia en un principi. Gràcies a aquests aparells, s’ha pogut observar que molts dels pins dels nostres boscos han perdut gairebé totes les fulles per culpa de les erugues.

Des del Consell Comarcal, ja fa mesos que reclamen una solució a la Generalitat. Des del govern s’han compromès a actuar, però de cara a l’any vinent. El mateix president Quim Torra ho ha explicat d’aquesta manera: _Ara estem molt atabalats amb el judici i tot això. Si de cas, l’any vinent ja mirarem de tirar-hi una mica de Raid o Cucal.

Les paraules de Torra han causat una gran indignació al president del Consell Comarcal Josep Lara: _Ja entenc que el president ara té molt lio. Però nosaltres l’eruga la tenim ara i no podem esperar tant. Per aquest motiu, a finals de setmana obrirem un Verkami per a veure si entre tots els berguedans aconseguim reunir prou quartos per a contractar a l’únic home capaç de resoldre el tema amb una única puntada de peu giratòria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *