El Consell posarà un contenidor pels plastes anti-porta a porta

Hi ha gent molt pesada. El Consell Comarcal intentarà reciclar-los.

Al nou president del Consell Comarcal, Josep Lara, li ha tocat menjar-se un bon marrón, tan bon punt arribat al càrrec. La gran polèmica del porta a porta.

Els berguedans han demostrat una vegada més que a escèptics, cap quadrats, toca pilotes i recelosos al canvi no ens guanya ningú. Fa setmanes que les xarxes cremen amb el tema de la recollida porta a porta. A diversos grups de Facebook com “SOM DE BERGA” o “NO ETS DE BERGA SI NO“, ja fa dies que molts ciutadans posen pegues a aquest nou sistema. Josep Lara, ho ha explicat així a Berguedà Online: _Nosaltres ho intentem. Però a cada resposta que els donem, tenen dues noves preguntes. I a cada solució, tres nous problemes. Jo, perquè sóc de bona pasta, però qualsevol malpensat podria imaginar-se que el que passa realment és que aquesta gent no tenen caps putes ganes de reciclar…

Afortunadament, molts altres ciutadans senten una profunda vergonya davant de les ridícules i constants queixes dels seus veïns. És per això que el Consell Comarcal ha decidit solucionar-ho a la brava i demana la col·laboració ciutadana: _Ja n’estem fins als pebrots de sentir la gent queixar-se. Posarem uns contenidors especials perquè hi fotin els pesats que tot el dia critiquen. Si tenen un veí pesat amb el tema, l’agafen i el foten a dins, que nosaltres mirarem de reciclar-lo i convertir-lo en una persona amb dos dits de front.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *