El fumeta del poble no sabia res de la plantació de Vilada

Els Mossos d’Esquadra han detingut dues persones com a presumptes autors de delictes contra la salut pública. Es dedicaven al cultiu de marihuana en una casa del terme municipal de Vilada, on s’han requisat més de 1114 plantes.

La notícia ha deixat consternat al fumeta del poble, que segons ha explicat a Berguedà Online, no tenia ni idea que hi hagués una plantació tant bèstia al costat de casa seva: _Fuaaa! 20.000 plantes col·lega! Jo em pensava que se m’havia quedat atrofiat el nas i que per això sentia sempre olor a Maria, saps? I no. Resulta que era de veritat. Doncs mira, per una banda la notícia és un pal, saps? Perquè a veure si resultarà que la Maria que compro venia d’allà. Fuaaaaa! Seria una putada! Però per l’altre, em quedo més tranquil de saber que estic bé del nas. M’estalvio la visita a l’otorrino! Vaig a fer-me un canelo, que tantes emocions em saturen els xacres…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *