El grup “No ets de Berga si no…” endureix el seu reglament

BERGA
No ets de Berga si creus que la ciutat de la imatge es Manresa.

El grup de Facebook “No ets de Berga si no…”, ha endurit el seu reglament, després que algunes de les publicacions d’alguns usuaris generessin certa polèmica.

El grup, que va començar en el moment del “boom” d’aquest tipus de pàgines, ha anat creixent en nombre d’usuaris fins a superar els 2000 membres el més passat i ha anat evolucionant amb ells fins a convertir-se en una espècie de fòrum on la gent del poble penja i comenta fotografies antigues i informació local d’interès general. El problema ha vingut a l’hora de determinar que és d’interès general i que no. Per a intentar marcar unes pautes de convivència, es va crear un reglament que prohibia per exemple fer “spam”, propaganda política, o atacar terceres persones.

No tots els usuaris han interpretat la normativa de la mateixa manera i hi ha hagut discussions sobre si algunes publicacions haurien de ser o no a la pàgina. És per aquest motiu que amb la ferma voluntat de posar pau i resoldre el problema, des de l’administració del grup s’han introduït unes noves pautes de conducta que substituiran les anteriors. L’administradora Elena Valle, ho ha explicat així a aquest mitjà: “ho hem fet de tal manera que no hi hagi cabuda per a segones lectures. La cosa és molt senzilla. A partir d’ara es pot parlar de qualsevol cosa, però no es pot dir ni or ni plata, ni blanc ni negre, ni si ni no.

Alguns dels membres del grup han acusat l’administradora de seguir una política radical de “o tot blanc o tot negre”. D’altres asseguren que en una competició d’administradors, rebria com a mínim la medalla de plata, sinó la d’or. Però a la pregunta de si aquestes noves normes servirien per a posar ordre en el grup, tothom ha respost el mateix: “ni si ni no”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *