El “mamading” arriba a Berga

 

MAMADING
Una actriu realitzant una dramatització del “mamading”

Ahir esclatava la polèmica arran d’un vídeo que circula via WhatsApp a Mallorca, en el què es veu una dona fent fel·lacions en públic enmig d’una discoteca. Es tracta del “mamading”, una pràctica posada en marxa els propietaris de discoteques i bars del municipi de Calvià a Mallorca, per a tenir més recaptació econòmica, que consisteix en premiar amb barra lliure a les turistes que facin més fel·lacions als clients, i que ara l’empresari berguedà Segismund Proxeneta ha portat al Berguedà.

Diverses associacions feministes han demanat que s’investigui el cas i és prenguin les mesures pertinents per eliminar i acabar amb aquestes pràctiques “que humilien i denigren a les dones”, però Proxeneta ja ha respost que “al meu local la mamaran homes i dones per igual, sense restriccions de cap tipus. A diferencia de l’illa de Mallorca, aquí la paraula moral encara significa quelcom!”

La cambra de comerç no s’ha volgut pronunciar ni a favor ni en contra de la iniciativa de l’empresari, i només han dit que “el que està clar es que s’ha de buscar la manera d’incentivar el turisme, i en aquest sentit qualsevol iniciativa es bona. Però nosaltres preferiríem que s’incentivés amb coses més d’aquí, com ara els bolets… ” Proxeneta ha respost de seguida que “el mamading es una cosa molt nostrada. Si t’ho parés a pensar bé, aquí a la comarca tota la vida s’han llepat culs i s’han xupat polles per a tot. Des de millorar la teva posició social, fins a aconseguir un salt de ple… I ara ficarem el crit al cel per unes quantes mamadetes a canvi de barra lliure? Va, home va… Hipòcrites!”

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *