El nou “Opel Cursi”, èxit de vendes a la fira de Maig

OPEL-CURSI
El nou “Opel Cursi” un cotxe revolucionari.

Ahir es va celebrar a Berga la tradicional fira de Maig.

Un dels sectors amb més pes dins de la fira, es el de l’automoció, que aquest any va comptar amb 11 concessionaris que presentaven els seus nous cotxes a les més de 20.000 persones que van visitar el recinte firal durant tot el dia. La marca de cotxes Opel, va ser la gran triomfadora de l’esdeveniment, gracies al seu nou model “Opel Cursi”.

Alfred Carrincló, gerent del concessionari Opel de Berga, ha explicat que “estem molt i molt contents amb l’èxit que ha aconseguit el nostre estimat cotxet. N’hem venut més de 200 durant tot el dia, i això m’omple el cor de joia i felicitat, perquè els carrers de la comarca seran plens de cotxes de color rosa, i ja saben el que diuen: Al rosa, l’amor s’hi posa.”

L’Opel Cursi, es un nou model que s’estrena aquest any, i que presenta diverses novetats respecte els cotxes convencionals.

Carrincló afirma que “en primer lloc cal dir que el cotxe es integrament de color rosa, tant la pintura com la tapisseria, que no es poc. Només per això ja val la pena comprar-lo, però si necessiteu més motius, us diré que a més es tracta d’un cotxe ecològic. En comptes de funcionar amb diesel o benzina, porta un nou motor que funciona amb floretes. El consum mitjà del vehicle es de 3 floretes cada 100 km. de manera que per viatjar, per exemple, des de Berga fins a Barcelona, li haurem de dir 3 coses boniques al cotxe durant el viatge. D’aquesta manera, l’estalvi econòmic es molt important, ja que dir coses boniques no costa diners. L’únic que s’ha de tenir en compte, es de no dir grolleries ni paraules malsonants durant el trajecte, perquè es un cotxe molt sensible i us pot deixar tirats…”

Per últim davant de la gran demanda que ha tingut el nou cotxe, Carrincló ha dit que “esperem tenir ben aviat tots els cotxes per als nostres estimadíssims clients, que son els més guapos i simpàtics, de tot el mon mundial. Jo mateix faré les entregues tant aviat com els tinguem, i a més vindran amb dos petonets ben dolços de regal!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *