El pantà de La Baells es desperta ple de vi

LA-BAELLS-VI
El pantà de La Baells ple de vi.

El pantà de La Baells es troba a més del 90% de la seva capacitat, però no hi ha ni gota d’aigua. En algun moment entre les dotze de la nit i les sis de la matinada, els 99,6 hm3 d’aigua del pantà, s’han convertit per motius que encara es desconeixen en vi. L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha comunicat a primera hora del matí que “no tenim res a veure amb aquest afer, però donades les circumstancies, ens veiem obligats a desvincular-nos del pantà de La Baells. A partir d’aquest moment i fins que torni a ser ple d’aigua, li passem el mort a l’Agencia Catalana del Vi.”

Els ajuntaments de Cercs i Vilada han explicat que aquesta podria ser una gran noticia per ambdós municipis: “home, per dolent que sigui, el vi es mes car que l’aigua no? Ara el que hem de fer es llogar un parell de sommeliers per a que vinguin a tastar-lo. Si es tracta d’un vi una mica decent, encara servirà per a remuntar de la crisis!”

Des de la comissaria de mossos d’esquadra, han fet una crida a la calma, i afirmen que tenen tres línies d’investigació: “la primera de totes i la menys probable, es que hagi estat Jesucrist. Però a nosaltres ens consta que va cascar fa més de dos mil anys, així que no crec que hagi estat ell. La segona es que hagi estat obra de Miquel Rodacantirs, i la tercera i més probable que hagin estat la gent de Don Simon. Al cap i a la fi són els que més anys fa que transformen aigua en vi…”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *