El Pare Noel no passarà per el Berguedà

PARE-NOEL
Fotografia presa l’agost passat durant les vacances d’estiu del Pare Noel.

S’acosten les festes de Nadal i sembla que la nostra estimada comarca no les començarà amb bon peu. Aquest matí, a menys de quinze dies pel Nadal, el Pare Noel ha anunciat a la seva pàgina web que aquest any no passarà pel Berguedà.

En el comunicat que ha penjat explica que _es tracta d’una decisió molt meditada. Sempre he considerat els berguedans com a uns salvatges. Durant molts anys m’he sentit discriminat en aquesta terra, on prefereixen clavar garrotades a un tronc tapat per una manta, que deixar-me galetes i llet a mi…_

Tot i la rancúnia acumulada, el Pare Noel estava disposat a fer els ulls grossos un any més, però un imprevist d’última hora l’obligarà a passar de llarg: _Tinc el trineu al taller i com podeu imaginar no tinc carnet de conduir. Així que aquest any faré el repartiment de regals viatjant amb tren.

El més preocupant del cas, és que els Berguedans podrien quedar-se sense cap regal aquest Nadal, ja que des del sindicat de Tions han amenaçat amb no cagar res de res si se’ls continua demanant a garrotades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *