El personal de l’ajuntament de Berga tindrà un massatge amb final feliç a la setmana

MAMADING
Una de les massatgistes durant la pausa per a esmorzar.

Què us semblaria començar la setmana amb una fel·lació o un cunnilingus en comptes de fer-ho a l’oficina? D’entrada pot semblar estrany, més si tenim en compte que a Berga follar no és pecat sinó miracle, però així és com començaran la jornada laboral els treballadors de l’ajuntament de Berga a partir de dilluns vinent.

El consistori berguedà ha decidit posar en marxa un pla de millora de la productivitat, que consisteix a tenir els treballadors contents. El dia escollit és el dilluns, perquè s’ha comprovat que és el dia que la gent arriba a la feina de més mala llet i amb menys ganes de treballar. L’alcaldessa, Montse Venturós, ha explicat a Berguedà Online que s’han inspirat en el cas d’una empresa berguedana que recentment ha apostat per fer anar els seus treballadors una hora setmanal al gimnàs en horari laboral, per a prevenir i reduir les lesions musculars.

Segons Venturós:_Nosaltres hem volgut fer un pas més enllà. Tenim clar que un treballador feliç, és un treballador productiu._

Tota la plantilla de l’ajuntament ha rebut la notícia amb gran alegria i tot i que els massatges amb final feliç no començaran fins dilluns vinent, ja s’han començat a notar els efectes positius d’aquesta mesura. Aquest matí han aparegut per la porta del consistori dos funcionaris que van sortir a esmorzar fa 25 anys i encara no havien tornat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *