El PP de Berga enviarà caques de gos la setmana vinent

LOPEZ-ZURULLO
Els Berguedans ja esperen amb il·lusió la següent entrega.

El Partit Popular de Berga, capitanejat per l’infatigable Joan Antoni López Noguera, ha decidit enviar la seva propaganda electoral per fascicles. La majoria dels Berguedans, ja han rebut la primera entrega completament gratuïta. Es tracta d’una bossa de plàstic per a recollir excrements de gos, acompanyada d’un full DIN A4 imprès per les dues cares amb el mateix missatge en català i castellà. Sota el lema “Queremos una ciudad limpia y arreglada”, els populars insten a la ciutadania a fer servir aquesta bossa de plàstic per a recollir els excrements del seu gos, i agraeixen als que ja ho fan habitualment el seu civisme.

En una maniobra molt hàbil, el PP ha enviat la propaganda en un sobre de color blanc sense cap tipus d’emblema ni remitent, evitant així que els ciutadans llencessin a les escombraries el sobre abans d’obrir-lo. Això ha provocat forts atacs de coragre als més independentistes, quan s’han trobat amb la foto del regidor popular somrient davant dels morros.

Però no tots els habitants de la ciutat tenen animals domèstics. És per això que López Noguera ha explicat aquest matí que té un pla molt astut: “Som conscients que aquestes bosses no serveixen per a res si no tens un gos que faci caca. És per això que la setmana vinent enviarem un altre paquet amb caca de gos perquè tots els ciutadans puguin fer ús de la bossa.”

Des de la CUP s’han mostrat molt sorpresos per aquesta iniciativa del PP. La regidora Anna Maria Guijarro ha explicat que: “ens extranya que un partit tan espanyolista i crític amb la immigració com el PP, hagi anat a comprar bosses als xinos…”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *