El PP i el PSC neguen tenir llistes fantasma al Berguedà

LLISTA-FANTASMA
Un candidat fantasma.

Aquests dies tothom parla de les “llistes fantasma” i els partits més acusats de tenir-ne són el PP i el PSC. La nostra comarca no n’és una excepció i un dels casos que ha despertat més polèmica per rocambolesc, és el del PP de Berga que ara per ara queda fora de les eleccions municipals per haver presentat a la llista electoral una persona que també formava part d’una llista del partit UPyD a el Ferrol. La lider del PP a Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, va defensar fa uns dies en un acte a Maçanet de la Selva que han “subsanat” els errors: “A més tampoc n’hi havia per tant… Entre el Ferrol i Berga només hi ha 1090 quilòmetres. Deu horetes amb cotxe, nou si li fots una mica de gas. Vostès no s’equivoquen mai?”

El líder del PSC, Miquel Iceta, també ha defensat les llistes del seu partit a la comarca: “No tenim llistes fantasma. És cert que a Berga hem hagut de presentar de número 1 una senyora d’Avià i de número 2 un senyor de Roses. I també és cert que a la resta d’integrants de la llista no els coneix ni Déu. Però mirin el cantó bo! Almenys no hem presentat garrulos i “canis” com han fet altres partits!”

One thought on “El PP i el PSC neguen tenir llistes fantasma al Berguedà

 • 04/05/2015 at 20:05
  Permalink

  Perdó, perdó. El Roma a Borredà, també fa el fantasma, hi ho defensa aferrissadament, puix diu que només es fa per treure més regidors, I AIXÍ PODER TENIR MÉS SUBVENCIÓ.
  Es llest el paio he???.
  Treu peles de sota les pedres.
  Fa falta saber perquè, i qui, son !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *