El programa de TV3 “Divendres” causa confusió entre els berguedans.

MELERO-PERAN
Els presentadors de Divendres, Helena Garcia Melero i Espartac Peran.

El programa de TV3 “Divendres” es desplaçarà fins a Berga el pròxim dimarts dia 29 d’Octubre. Des de la cadena pública catalana han convidat via Ajuntament de Berga a tots els ciutadans majors de 14 anys a assistir-hi com a públic el divendres 2 d’octubre, ja a les instal·lacions de TV3 a Sant Joan d’Espí. La cadena posarà un autobús que els portarà fins al plató i els tornarà a deixar a casa.

La ciutadania en general ha rebut amb alegria la notícia i són molts els joves de la “generació Gran Hermano” que es preparen per a “xupar càmera” a qualsevol preu. Però no tot han estat festes i gatzares per a TV3. El sector més conservador de la ciutat, encapçalat per l’Associació Berguedana d’Amics De Les Coses Clares, s’ha mostrat molt indignat amb la decisió de TV3 de venir a rodar un programa que es diu “Divendres” un dimarts. El seu president, Oleguer Nomliís, ha explicat a Berguedà Online que “Aquesta no es manera de fer les coses. Fer un programa que es diu Divendres un dimarts, és com celebrar el nadal al juny, caminar amb les mans o fer Patum per la gala de Queralt.”

Tot i així Nomliís assegura que no intentaran boicotejar el programa: “La veritat és que m’agafa molta mala llet amb aquestes coses, però després veig a la Melero i se’m passa. Qui és capaç de dir-li que no amb aquells dos ullassos que té?”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *