El PSC presenta un paio de la Pobla com a candidat

Aquest senyor serà el candidat del PSC a Berga.

El PSC ha presentat el seu candidat per a les eleccions municipals del 26 de maig a Berga. És tracta d’Abel García, un veí de la Pobla de Lillet, que viu a Mollet del Vallès.

D’aquesta manera, el PSC espera empitjorar encara més els desastrosos resultats aconseguits per l’última candidata, Rosalia Monroy, l’única regidora del PSC a Berga que fa mesos que ha desaparegut de la vida política Berguedana. La secretària d’Organització dels socialistes, Mercè Cardona, ha explicat que han triat Garcia per a rematar el partit: _Quan una bestiola pateix, si no se la pot curar, el més humanitari és rematar-la perquè no pateixi més. Això pretenem fer a Berga. Hem pensat, que posar un tio que no el conegui ni Cristo i que a sobre visqui a “Can Collons” i no sàpiga res sobre la ciutat, podia ser la manera d’acabar d’assolir l’objectiu dels 0 regidors.

García ha fet una crida als votants del partit: _Vagin pensant a votar algú altre, facin el favor. No em fotin la putada d’haver-me de passar quatre anys assistint als plens d’una ciutat que m’importa un carall…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *