El senyor Spock serà el nou cap de la Policia Local de Berga

El senyor Spock, fins ara oficial científic de la U.S.S. Enterprise, serà el nou cap de la Policia Local de Berga quan la sergent Fina Vizuete es jubili a finals de mes.

Spock, d’origen Vulcanià, ha decidit abandonar la flota estel·lar per a passar els seus últims anys en actiu a Berga. Actualment es troba immers en un període transició per conèixer millor les particularitats de la nostra ciutat i segons ha explicat ell mateix a Berguedà Online, no és quelcom senzill per algú com ell: _Ara que s’acosta la Patum, m’adono que la idiosincràsia berguedana escapa al pensament lògic i reflexiu propi de la meva raça. Però suposo que si m’he pogut enfrontar a Klingons, Romulans i Borgs, també me’n sortiré amb els berguedans…

Vizuete ha valorat positivament les capacitats i empenta del senyor Spock: _Li baixaran hòsties com pans de quilo i es passarà la meitat del temps sense entendre que collons passa a la ciutat. Però mira tu, ja s’ho farà. Si se n’afarta, sempre pot tornar a la Enterprise i deixar-li el marró a un altre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *