El vent s’emporta els servidors de Berguedà Online

 

TEMPORAL-VENT
Aquesta es la cara que feien els Berguedans que es van atrevir a sortir al carrer ahir a la tarda.

Les fortes ratxes de vent registrades ahir al Berguedà, van causar diverses incidències per tota la comarca. Berguedà Online s’ha vist afectat per el temporal, i la nostra pàgina web va deixar de funcionar durant unes hores ahir al vespre.

El vent es va emportar els servidors on s’allotja la pagina web, situats a Berga, i han estat trobats per els bombers a la teulada d’una masia a Montclar. El redactor en cap d’aquesta publicació, David Cols, ha explicat que “Si alguna cosa hem aprés d’aquest temporal, és que no era una bona idea tenir els servidors en una barraca feta amb palets i uralita. Ara ja entenc allò que diuen de que comprar barat surt car…”

Cols s’ha mostrat preocupat pel fet de que “hagi passat això just el dia després que publiquem en exclusiva una noticia sobre Aramis Fuster…  Jo no crec massa en el tema de la bruixeria, però es un pel sospitós que el vent s’emporti els servidors i que a tots els nostres redactors els hagin sortit berrugues a la cara. També hi ha un gat negre assegut  davant de la porta de la redacció des de que vam publicar la noticia, i tot el que menjo des de llavors té gust d’agre. Deu ser casualitat…”

Però aquesta no ha estat ni de lluny la única incidència que ha causat el vent: arbres i fanals caiguts a Berga, tapes de xemeneia i teules caigudes arreu de la comarca, així com vidres trencats i cartells publicitaris tombats també per el fort vent.

Però afortunadament, el fort temporal no només ha portat desgracia a la comarca. El veí de Gironella Joan Comerma explica amb un somriure d’orella a orella, com aquest temporal de vent “es el millor que m’ha passat a la vida. S’ha emportat la meva sogra mentre feia mitja al balcó de casa. A veure si estic de llet i abans que pari del tot s’emporta la dona i els nens…”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *