El “Xino Cudeiro” participarà a la Contracorrent

XINO-CUDEIRO
Ha existit mai el “Xino Cudeiro”? O hem viscut una mentida?

La Contracorrent, la cursa d’obstacles que va organitzar l’any passat els Castellers de Berga, arriba aquest dissabte vinent a la seva segona edició. Després de la bona participació que va tenir la cursa l’any passat, els Castellers han decidit repetir-la. El seu cap de colla, Guillem Gonfaus, ha explicat a Berguedà Online que: “volem tenir la cursa d’obstacles més ben parida de la comarca i passar la mà per la cara als de la Casserres Salvatge. És per això que la nostra cursa és més llarga, les nostres proves més dures, i els nostres premis més ben parits.”

Però per si amb tot això no n’hi ha prou per a convèncer al públic, Gonfaus ha explicat que aquest any comptaran amb un convidat de luxe: “Avui mateix hem rebut la inscripció del mític Xino Cudeiro, que es va convertir en un autèntic ídol de masses al millor programa que s’ha fet mai a la Televisió. Evidentment estic parlant d’Humor Amarillo…”

Des de Casserres, acusen als Castellers d’estar mentint amb el tema del xino per a quedar per damunt d’ells i la seva “Casserres Salvatge”. L’alcalde Josep Colillas ha explicat a Berguedà Online que: “Tothom sap que als occidentals tots els xinesos ens semblen iguals. Aquests gamarussos de camisa blava ens la volen colar, i a mi no m’enganyen. Qualsevol que hagi vist Humor Amarillo sap que és impossible que el Xino Cudeiro segueixi viu amb totes les nates que es fotia en aquell programa!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *