El “Xino Cudeiro” participarà a la Contracorrent


XINO-CUDEIRO

Ha existit mai el “Xino Cudeiro”? O hem viscut una mentida?

La Contracorrent, la cursa d’obstacles que va organitzar l’any passat els Castellers de Berga, arriba aquest dissabte vinent a la seva segona edició. Després de la bona participació que va tenir la cursa l’any passat, els Castellers han decidit repetir-la. El seu cap de colla, Guillem Gonfaus, ha explicat a Berguedà Online que: “volem tenir la cursa d’obstacles més ben parida de la comarca i passar la mà per la cara als de la Casserres Salvatge. És per això que la nostra cursa és més llarga, les nostres proves més dures, i els nostres premis més ben parits.”

Però per si amb tot això no n’hi ha prou per a convèncer al públic, Gonfaus ha explicat que aquest any comptaran amb un convidat de luxe: “Avui mateix hem rebut la inscripció del mític Xino Cudeiro, que es va convertir en un autèntic ídol de masses al millor programa que s’ha fet mai a la Televisió. Evidentment estic parlant d’Humor Amarillo…”

Des de Casserres, acusen als Castellers d’estar mentint amb el tema del xino per a quedar per damunt d’ells i la seva “Casserres Salvatge”. L’alcalde Josep Colillas ha explicat a Berguedà Online que: “Tothom sap que als occidentals tots els xinesos ens semblen iguals. Aquests gamarussos de camisa blava ens la volen colar, i a mi no m’enganyen. Qualsevol que hagi vist Humor Amarillo sap que és impossible que el Xino Cudeiro segueixi viu amb totes les nates que es fotia en aquell programa!”


Autor: Redaccio

Comparteix aquest post amb

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *