Els 90 militars instal·lats a Gósol van a fer caca al poble

SOLDAT-CAGA
Els soldats espanyols prefereixen anar a cagar al bar del poble.

Uns noranta militars de l’exèrcit espanyol estan realitzant maniobres, aquesta setmana, al municipi de Gósol, on s’han instal·lat amb un campament a mitja hora caminant del nucli urbà.

L’alcalde del poble, Lluís Campmajó, assegura que els militars van demanar permís a l’Ajuntament, i que ell mateix els hi va donar de bon grat, ja que, no és la primera vegada que venen i sempre ha estat en benefici dels veïns del municipi: _Militars, monges, borratxos anglesos, skin-heads o membres del Klukluxklan. Turisme és turisme i si han de fer gasto, que vinguin. No està la cosa com per a ser selectius. A Gósol hi ha menys moviment que a la cua d’un gat d’escaiola.

El grup de 90 militars s’estarà, a Gósol, fins divendres 3 de març, a l’àrea recreativa de Torrent Senta, a uns tres quilòmetres del nucli. Malgrat que el batlle ha indicat que no coneix els motius de l’estada, considera que la seva presència, és positiva, ja que reverteix en l’economia del poble, amb la compra de diversos productes en establiments: _Jo no he vist protestar ningú quan es treuen la cartera de la butxaca. Seran l’exèrcit espanyol, però nosaltres som catalans. I la pela, és la pela, tu!

L’única veu discordant és la d’Amadeu Gírgola, propietari de l’únic bar del poble, que assegura que el water del seu establiment s’ha convertit en zona catastròfica: _Si que fan gasto, però venen tots a cagar aquí. Els 90! Seran militars, però a l’hora de cagar es veu que tenen la pell fina…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *