Els mossos sospiten que els lladres del cementiri són “una colla de morts”


Una inscripció a la porta com la del cementiri de Montclar, resulta força dissuasòria pels lladres. I les visites…

Durant les nits del 20, 21 i 31 de desembre, una banda de lladres va robar uns 260 gerros del cementiri de Berga, segons fonts de la Funerària Ferran, empresa gestora de l’espai.

Les dues primeres nits, la banda de lladres del cementiri, va anar a sac. Van arrencar els gerros sense miraments fotent una bona trinxadera. En canvi la nit del 31 de desembre, van ser més fins. Segons han explicat els mossos d’esquadra: “van utilitzar eines, com tornavisos i alicates, motiu pel qual hem descartat que es tracti d’una banda d’orangutans. Així i tot, molt espavilats no són, perquè el mercat dels gerros de cementiri està, francament, a la baixa…”

Els agents encarregats de la investigació, asseguren que tenen clar el perfil dels sospitosos: ” Són una colla de morts! Anar a robar gerros a un cementiri, a part de ser força miserable, és de dropo i mandrós. Al lladre professional, un dels factors que el motiva és el risc. Un lladre com Déu mana, se’t fot a casa mentre dorms, et desballesta la casa sense despertar-te i abans de fotre el camp et fot fins i tot un petó de bona nit…”


Autor: Redaccio

Comparteix aquest post amb

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *