Els mossos temen enfrontaments entre jubilats radicals a la Fira de la Puríssima

 

IAIOS-RADICALS
Les bandes de jubilats radicals s’estan convertint en un problema greu a la comarca.

Els mossos d’esquadra preparen un desplegament especial per a garantir la seguretat dels ciutadans durant la Fira de la Puríssima de Gironella.

Segons hem pogut saber, el tast de blat de moro escairat, l’acte central de l’esmentada Fira, podria originar aquest any greus conflictes entre grups de jubilats radicals. El cap dels mossos d’esquadra a la comarca, Francesc Hernández, ha explicat a la nostra publicació que: “Quan hi ha menjar gratis, les celebracions sempre són molt tenses. Els iaios i iaies de la comarca hi acudeixen en massa, exhibint actituds agressives i són molt territorials. Són com manades de llops famèliques…”

La unitat de control geriàtric dels mossos, ha interceptat durant les últimes setmanes diferents missatges preocupants entre dos grups de iaios radicals: els Gironella Puríssima Lovers i els Olvan Sebastian Defenders.

Segons els missatges interceptats pels agents, els Olvan Sebastian Defenders, planegen rebentar l’acte del plat de la pau amb bastons, caminadors, pròtesis de maluc i violència extrema. Cuenca explica que sembla que l’origen del conflicte es remunta al Gener de l’any passat, quan un iaio de Gironella es va passar de la ratlla emportant-se 3 “tuppers” de l’arròs de Sant Sebastià a Olvan.

Hernández ha demanat a la conselleria d’interior que faci pujar a Gironella almenys 8 furgonetes amb agents antidisturbis: “Si esperen que ens hi fotem nosaltres pel mig sense armadures, escuts ni cascs ho porten clar. Qualsevol amb dos dits de front sap que interposar-se entre un jubilat i un plat calent gratuït és un suïcidi.”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *