Els testimonis de Jehovà avisen que els morts s’aixecaran a la comarca

CARTA-JEHOVA“La resurrección de los muertos llegará tal como dijo jesucristo en JUAN 5:28.29; No se maravillen de esto, porque todos los que están en las tumbas conmemorativas oirán su voz y saldran los que hicieron cosas buenas con una resurrección en vida.”

D’aquesta forma tant explicita i contundent ens han advertit els Testimonis de Jehovà, mitjançant una carta que han deixat a la redacció de Berguedà Online, de l’imminent apocalipsi zombi. El missatge és clar i contundent: els morts s’aixecaran de les tombes i caminaran pels carrers tal com passa a la popular sèrie “The Walking Dead”.

En la carta, que poden llegir íntegrament en la fotografia que acompanya aquest article, s’adverteix que “esto tiene que suceder porqué és Jehovà Dios quin lo promete”. I si “Jehovà Dios lo promete”, no hi ha més gos que bordi. També expliquen que “Dios no hizo al hombre para que muriera sino para que viviera para siempre”. Això explicaria els casos de Jordi Hurtado i Matusalem.

La carta, ve acompanyada d’un pamflet informatiu titulat “¿Serà posible que los muertos vuelvan a vivir?” on és donen més detalls sobre aquest terrible esdeveniment apocalíptic. Segons expliquen, la raça humana es trobaria en mig d’una terrible guerra entre Déu i la mort que pot acabar portant-nos al desastre: “Dios anhela devolverles la vida a los muertos. Jehovà odia la muerte porque la ve como un enemigo (Corintios 15:26). Siente un profundo anhelo por eliminar a este enemigo y lo hará mediante la resurrección. (Job 14:14, 15).”

Des de Berguedà Online recomanem fermament agafar-s’ho tot al peu de la lletra i entrar en pànic. Per si les mosques…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *