En marxa al Berguedà un curs de formació d’indigents

INDIGENT-2
Les faltes d’ortografia i la careta de pena són fonamentals.

L’Agència de Desenvolupament del Berguedà ha posat en marxa un curs per a la formació de nous indigents. El curs està pensat per a donar una sortida professional als ni-ni (joves que ni estudien ni treballen), un col·lectiu cada vegada més ampli a la comarca. El Servei de Qualificació i Formació de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, ha explicat a Berguedà Online que “amb tota probabilitat aquests nanos acabaran sent indigents, i nosaltres el que pretenem és que quan arribi el moment estiguin preparats. Exercir la indigència no és fàcil, i ningú neix ensenyat…”

Diversos ajuntaments de la comarca han posat el crit al cel davant d’aquesta mesura, argumentant que l’últim que necessita la comarca, són indigents. L’Agencia ha respost que “si no els hi sembla bé, hauran de posar-s’hi fulles. A la comarca no hi ha feina, i alguna cosa han de fer aquests joves amb la seva vida. No tenen estudis, ni experiència, ni ganes de treballar, així que només hi havia dues sortides: la indigència o la política. I la indigència ens ha semblat una opció més decent.”

El curs, que formarà a 70 futurs indigents, constarà de tres parts: Condicionament de caixers automàtics com a refugis nocturns, seguiment i rastreig de productes alimentaris a containers, i tècniques bàsiques a l’hora de demanar caritat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *