Epidèmia Zombi a la Pobla de Lillet

Una cinquantena de ciutadans, s’han convertit en morts vivents sembrant el pànic en aquesta bonica localitat. La policia ha aconseguit avui de matinada posar la situació sota control, conduint els zombis cap a la zona on es troben els Jardins Artigas, on han aconseguit tancar els infectats. El sergent dels mossos d’esquadra Quim Garrotada explica que “Hem utilitzat el vell truc del ruc i la pastanaga, només que en comptes de pastanagues hem utilitzat carn fresca. Encara estem investigant l’origen del brot, la veritat sigui dita, no tenim ni puta idea de com ha passat, ni de com solucionar-ho. Sigui com sigui el fet de poder repartir “mamporros” sense por a rebre denuncies ha estat una benedicció…”

Els més supersticiosos ho relacionen amb la recent obertura de les portes de l’infern a Puig-reig (veure aquí), argumentant que seria un dels senyals que comença l’apocalipsi, però la tesi que està agafant més força a les últimes hores és la d’un testimoni ocular, que assegura haver vist Santiago Abascal demanant el vot per a Vox al cementiri.

L’alcalde ha emès un comunicat per a tranquil·litzar la població: “Declarem el toc de queda i la llei marcial a tota la ciutat fins que quedi solucionat tot aquest assumpte dels morts vivents. Si algú surt de casa fora d’hores, dispararem a matar.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *