ERC de Berga alerta que l’aigua mulla


Erminia Altarriba, consternada, després de sentir el regidor Pujals explicant que l’aigua mulla.

ERC de Berga ha posat en alerta la ciutat sobre la situació de la piscina municipal del Tossalet. Tal com han recordat, l’aigua d’aquesta piscina, mulla i després de mullar-se, cal eixugar-se bé.

De fet, ha indicat ERC, no només l’aigua del Tossalet produeix aquest efecte, sinó que l’aigua de les piscines municipals i la que surt de les aixetes també produeix el mateix efecte. En aquest punt, els republicans consideren que el fet que la CUP no estigui repartint tovalloles és “escandalós”, i recorden que ja fa temps que es disposa d’aquesta informació: _Si t’estàs massa estona a l’aigua se t’arruga la pell i tot. Quin horror!

Esquerra afirma que cal trobar solucions immediates a aquest assumpte i retreu al govern municipal la seva lentitud a l’hora d’actuar: _Volen repartir tovalloles? Paraigües? Paper de cuina d’aquell absorbent de doble capa?

Des del PSC, Rosalia Monroy, única regidora del partit a Berga, ha donat suport a la tesi d’ERC: _Ja veuran aquests de la CUP! Si se’m mullen els avis de les germanetes, em sentiran!


Autor: Redaccio

Comparteix aquest post amb

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *