ERC de Berga proposa Jordi Pujals com a president de la Generalitat


Jordi Pujals, Marc Pons i la senyora nova que no parla, fent campanya pel President Pujals.

El grup municipal d’ERC a Berga ha presentat al públic la seva nova moció per al ple municipal, en què proposa que el regidor de Berga, Jordi Pujals, sigui el nou president de la Generalitat.

El mateix Pujals, acompanyat del portaveu de la JERC Berguedà, Marc Pons, i de la senyora nova que mai diu res, ha presentat la proposta davant de la caserna de la Guàrdia Civil: _vostès es deuen preguntar, perquè? I jo els diré, perquè no? És evident que sóc jove, sóc guapo, tinc carisma, sóc intel·ligent i no estic en política per a fer el trepa. Facin, facin fotos. Ja m’espero. Esperi, que li poso el meu millor somriure. Tregui’m guapo eh?

La moció es debatrà al ple municipal el dimecres vinent, tot i ser una carallada que no li importa a ningú, però segons ha explicat Pujals: _Mentre compleixi amb el seu objectiu que és el de sortir a la premsa, ja està bé. Vagin-se acostumant a aquesta cara de guapo, perquè vaig trepitjant fort. Potser no seré President de la Gene, de moment, però els prometo que un dia seré l’alcalde de Berga. Encara que hagi de canviar de partit tres vegades més.


Autor: Redaccio

Comparteix aquest post amb

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *