ERC i CiU exigeixen a la CUP que faci “pam pam” al culet dels anarquistes

CULET-ANARQUISTA
La trista realitat és que es veuen pocs culs com aquest a la majoria d’Ateneus anarquistes.

L’ateneu Columna Terra i Llibertat de Berga continua amb la seva campanya per canviar el nom de més de trenta carrers de Berga. La seva última iniciativa ha aixecat autèntica polseguera: han retirat la placa del carrer Mn. Espelt i la de la Pl. Mn. Armengou, als que titllen de violador i franquista, respectivament. Les plaques han estat retirades com a forma de protesta i entregades a l’Ajuntament de Berga i al diari Regió 7 en perfecte estat, cosa que no els ha servit per a evitar que els baixessin hòsties com pans de quilo als mitjans digitals i les xarxes socials.

La notícia ha provocat una allau de crítiques i com és habitual, la gent ha barrejat velocitat amb tocino i ha aprofitat per a insultar uns i altres des de l’anonimat. Tot això que s’estalviaran en psicòlegs…

Les reaccions polítiques tampoc s’han fet esperar i segons ha pogut saber Berguedà Online, ERC i CiU presentaran una moció conjunta al pròxim ple municipal, on asseguren que “aquests anarquistes han estat molt dolentots” i exigeixen a l’alcaldessa de la CUP Montse Venturós que apliqui sobre ells tot el pes de l’ordenança de civisme, els multi, els escupi a la cara i els faci pam pam al culet, com a mínim.

Pel que fa als anarquistes, han fet arribar un comunicat a aquest mitjà on asseguren que “l’important en casos com aquests és que parlin de tu, encara que sigui bé” i sobre la possibilitat que l’alcaldessa els faci “pam pam” al culet asseguren que “no ens desagrada en absolut la idea. Tenim una alcaldessa ben guapa.”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *