Erminia Altarriba podria ser una agent doble pagada per la CUP

ALTARRIBA-CUP
És Erminia Altarriba una agent doble pagada per la CUP?

És la candidata d’ERC a Berga, Erminia Altarriba, una agent doble pagada per la CUP? Aquesta és la pregunta que és fan alguns usuaris de la popular xarxa social Twitter, després que la candidata republicana fes una piulada des del seu compte diumenge al matí, on es podia llegir la frase “Estem a punt”. La piulada anava acompanyada d’una fotografia on es podia veure la plaça de Sant Pere, plena de gom a gom moments abans que sortís el Tabaler a anunciar que hi haurà Patum.

Va ser en aquest moment quan van saltar totes les alarmes. Altarriba va ser candidata a l’alcaldia de Berga fa quatre anys sota les sigles del Partit Socialista de Catalunya i ara es presenta com a candidata d’Esquerra Republicana. Segons ha explicat a aquest mitjà l’expert en política municipal Alfred Cucurulla: “Podríem estar davant de la maniobra política més hàbil de la historia. És possible que Altarriba sigui una agent doble pagada per la CUP i que la seva maniobra de sortida del PSC i posterior entrada a ERC, formin part d’un pla estratègic per a aconseguir despistar el votant? És possible que Rosalia Monroy sigui una actriu pagada per Altarriba per a despistar encara més? És Joan Torres d’ICV un holograma?

Cucurulla ha continuat llançant a l’aire centenars de teories de la conspiració sense cap ni peus durant dues hores i mitja. Finalment ha assegurat que també és possible que Altarriba simplement es referís a què ella i les persones que l’acompanyaven estaven a punt per a veure sortir el Tabaler.

Els deixem la piulada de la candidata perquè jutgin vostès mateixos:

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *