Es caga des del parapent sobre una nena d’Avià

CACA-AL-CAP
Imatge dramatitzada de la victima de la caca voladora.

Els fets es van produir diumenge al matí, quan Josep Cagamiques, un veí de Berga de 32 anys, ha estat obligat pels seus amics, a saltar amb parapent des de Queralt. Era la primera vegada que Cagamiques volava amb parapent, i la seva inexperiència ha fet que es desvies de la trajectòria original.

Ell mateix ha explicat que ho he passat molt malament… M’han pujat amb el cotxe fins a Queralt amb els ulls embenats, perquè estàvem celebrant el meu comiat de solter. Jo no volia saltar, però aquella colla de malparits m’hi han obligat… Quan he vist que me n’anava cap al poble, m’he cagat de por, literalment.” Cagamiques s’ha fet baixar com ha pogut els pantalons i els calçotets a 300 metres d’altitud, i la cagarada ha baixat en caiguda lliure fins a la terrassa de l’ateneu d’Avià, on ha impactat al cap d’una nena de sis anys que es trobava fent el vermut amb els seus pares. La nena, tot i quedar feta una merda, no ha hagut de rebre atenció medica i es troba en bon estat de salut. Els pares de la nena, han anunciat que entenen que ha estat un accident, i no posaran demanda, sempre que Cagamiques accedeixi a fer-se càrrec de pagar el vermut.

Cagamiques, per la seva banda ha acabat perdent el control del parapent, i ha aterrat de cul sobre un parallamps, que ha profanat el seu anus com si es tractés d’una venjança “karmika”. Ha patit una fissura anal lleu, i després de ser examinat i descartar mals més greus ha estat donat d’alta. Ha explicat que “lamento profundament tot el que ha passat. Ara el que em fa patir és si la boda tirarà endavant, perquè a casa de la meva promesa són molt tradicionals i volien que els dos arribéssim verges a l’altar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *