Una tempesta de merda confirma l’existència del “Núvol Berga”

 

PLOU-MERDA
Aquest es l’aspecte que presntava un cotxe aparcat aquesta matinada al Passeig de la Industria, després de la tempesta de merda.

Hi ha una antiga llegenda que ha passat de generació en generació, que parla d’un núvol que està de forma semi-perpetua a sobre de la ciutat de Berga i que fa que plogui a la ciutat, encara que a la resta de la comarca faci bon temps. Es tracta del popularment conegut “Núvol Berga”. El meteoròleg Berguedà Pere Tempesta, n’ha confirmat aquest matí l’existència després de que aquesta nit hagi plogut merda a diversos punts del municipi.

Tempesta ha explicat que “es tracta d’un núvol amb molt mala llet. No respon a patrons meteorològics convencionals i al principi pensàvem que actuava de forma aleatòria i imprevisible, però finalment després de molts anys d’investigació he descobert com funciona. El núvol apareix sempre que pot donar pel cul, i com més persones hi hagi juntes, o amb intenció de fer alguna activitat que la pluja pugui fotre enlaire, més ràpid apareix.  M’explicaré: que ha arribat la setmana de Patum i fot un temps maco de collons? Doncs dimecres apareixerà el núvol, foterà un ruixat al migdia, més o menys cap a l’hora del passacarrers, després pararà, i al vespre deixarà caure el puto diluvi universal.”

Tempesta assegura que el Núvol actua en funció de la quantitat de gent que espera que faci bon temps, i que també es veu fortament influït per la meteorologia dels pobles que rodegen Berga. Això explicaria la terrible tempesta d’aquesta nit a Berga i que en algunes parts del terme municipal, hagi plogut merda en comptes d’aigua: “Aquesta nit hi ha hagut ruixats a gran part del territori català. El núvol ha detectat que faria mal temps arreu, i ha decidit fer ploure merda sobre la nostra estimada ciutat, perquè la seva missió es que sempre faci pitjor temps a Berga que a la resta de Catalunya…”

Segons el meteoròleg el tema “no té solució. El núvol Berga forma part de l’ADN de la ciutat, tant com La Patum, els Elois, o la carència en el transport públic…”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *