Es filtra la solució de la CUP a la crisi Patumaire dels Plens

MEN-IN-BLACK
Miri fixament a la llumeta: La Patum és guai. Una festa lliure de cacics. Una festa popular, no pas de quatre que remenen les cireres des de l’ombra. Una festa moderna i amb paritat de sexes on qualsevol pot formar part d’una comparsa. I no hi ha més gos que bordi.

D’ençà que va saltar la llebre de la crisi interna a la comparsa dels plens amb l’expulsió de tres dels seus membres, són incomptables les galledes de merda virtuals que estan baixant cap a totes direccions. L’ajuntament ha convocat una reunió extraordinària per aquest dimecres amb l’esperança de solucionar aquest marron, però cada vegada sembla més complicat que la situació arribi a bon port. Més encara després que la comparsa dels Plens tirés pel dret aquest passat cap de setmana, ratificant les expulsions i nomenant tres membres nous abans de la reunió del Patronat.

Però, i si poguéssim retrocedir en el temps fins abans de tot aquest sidral? Segons fonts solvents consultades per aquest mitjà, la solució que plantejarà la CUP va en aquesta direcció. L’equip de govern pretén llogar un parell de Neuralitzadors, els famosos dispositius d’aspecte allargat que permetien a l’agent K i l’agent J esborrar la memòria de les seves víctimes a la saga de pel·lícules Men in Black. Una solució força cara, però menys perillosa que enfrontar-se directament als qui ostenten l’autèntic poder Patumaire.

La regidora de Patum, Mònica Garcia, no ha confirmat ni desmentit el rumor, però sí que ha confessat a Berguedà Online que fa dies que dorm amb un ull obert: _D’ençà que vam anunciar que faríem una reunió extraordinària i faríem una proposta, he rebut una mitjana de sis amenaces de mort diàries. I això que encara no he fet res…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *